top of page

Tijdloze MAGNUMBOARD woning in De Haan

In De Haan bouwden we deze halfopen bebouwing voor een bouwheer die resoluut achter de bouwmethode MAGNUMBOARD® staat.


Review van onze klant:


Vanuit mijn professionele ervaring als hoofd van de studiedienst bij een ‘traditonele’ aannemer en eerder bij een belangrijke totaalaannemer in de houtskeletbouw heb ik een zeer grondige analyse en vergelijking gedaan in al zijn aspecten van de verschillende bouwmethodes: traditioneel metselwerk, houtskeletbouw, CLT, en MAGNUMBOARD®. 


Op prijs, kwaliteit en uitvoeringstijd scoorde MAGNUMBOARD® uitgesproken best. De professionaliteit en de technische know-how en creativiteit van Wood & Build hebben ons definitief over de streep getrokken, wat tenvolle werd bevestigd tijdens het voorbereidings- en bouwproces. Voor elke technische uitdaging kwamen ze steeds met creatieve oplossingen. Alle afspraken werden nagekomen en bijwerken op onze vraag werden uitgevoerd tegen een zeer correcte prijs. Ook voor de aannemers die nadien kwamen, was dit een absoluut plezier om in verder te werken.


Nu wij er anderhalf jaar wonen (bouwtijd volledig afgewerkt inclusief binnenschilderwerk = 6 maanden!!) zijn wij nog altijd overtuigd van onze keuze. Op zoveel vlakken overtreft deze constructie de traditioneel gebouwde woning: stabiliteit, bouwfysische prestaties en woonklimaat, afwerkingsgemak en -kost, …


Mochten we opnieuw moeten bouwen zou het zonder twijfel met MAGNUMBOARD® en Wood & Build zijn.

bottom of page