top of page

WOOD  &  BUILD

een   betrouwbare partner   in houtmassiefbouw woningen

Wood & Build is een jong en dynamisch bedrijf met vestiging in Veurne. Onze focus ligt op de productie en plaatsing van woningen, appartementen en optoppingen van bestaande gebouwen op maat via een uniek houten bouwsysteem dat gebruik maakt van SWISS KRONO MAGNUMBOARD® OSB-panelen tot wel 15 meter lang. Wood & Build is officieel licentiehouder van dit bouwsysteem met MAGNUMBOARD®. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij Wood & Build terecht.

 

Vooruitstrevend productieproces

 

Van elk project wordt er een 3D-productietekening opgemaakt. Bij dit unieke bouwsysteem worden tijdens de ontwerpfase de uitsparingen voor technieken reeds in- en uitwendig voorzien waardoor u heel wat tijd wint tijdens de afwerking. Ook de precisie waarmee de bouwelementen gemaakt worden, zorgen ervoor dat een gebouw op twee weken volledig wind- en waterdicht is.
 

 

Klaar voor 2024

 

Het bouwsysteem van Wood & Build is het concept bij uitstek om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen betreffende de energiezuinigheid van nieuwbouwwoningen. Bovendien is onze grondstof en ons productieproces een ideaal systeem in het kader van circulair bouwen.

lr_WhatsApp Image 2022-04-20 at 6.46.30 AM.jpg
bottom of page