top of page

Bijgebouw in houtmassiefbouw met serre-uitstraling

Deze klant koesterde de droom van een prachtig bijgebouw in de tuin met een serre-uitstraling. Het dak van het bijgebouw is verdeeld in twee delen: de ene helft is vervaardigd met MAGNUMBOARD® en de andere helft wordt afgewerkt met glas, waardoor de gelamelleerde dakspanten ook zichtbaar zijn van buitenaf. Zowel de voorkant als de zijkant bestaat hoofdzakelijk uit glas, waardoor een transparante en lichte sfeer ontstaat. Rondom het bijgebouw wordt groen aangebracht, waardoor het een echt knusse serre-achtige ruimte wordt, ideaal om tot rust te komen.


Om de MAGNUMBOARD®-wanden te installeren, zijn gegalvaniseerde U-profielen gebruikt, die rechtstreeks op het gepolierde betonnen oppervlak zijn geplaatst. Deze methode zorgt voor een eenvoudige afwerking in een later stadium.

bottom of page